AARSLEFF 1947 – 2022

279,95 DKK

Undertitel: Entreprenøren og samfundet

Bestil bogen

Bogen beskriver Aarsleff-koncernens udvikling siden 1947. Virksomheden er i dag Danmarks største entreprenørselskab og har stærke internationale forgreninger.

Den rigt illustrerede publikation placerer selskabet i en samfunds- og branchemæssig sammenhæng. Undervejs stilles der skarpt på Aarsleffs værdigrundlag og forretningsmodel. Bogen viser, hvordan Aarsleffs udvikling i høj grad er resultatet af en ”pardans” med de store samfundsmæssige forandringer af infrastruktur- og energiområderne. Bogen fortæller desuden, hvor Aarsleff står i dag – som koncern og i de enkelte faglige områder – og peger på nogle af de perspektiver, der tegner sig fremadrettet.

 

OM FORFATTEREN

Henrik Mølgaard Frandsen (f. 1973) er uddannet fra Center for Erhvervshistorie på Aarhus Universitet, hvor han i 2010 forsvarede sin ph.d. (Infrastruktur og erhvervsudvikling i Østjylland siden 1945). Han har siden fungeret som forsker ved Aarhus Universitet og Rigsarkivet. I 2018 stiftede Henrik virksomheden VURU – Virksomhedshistorie, Urban og Regional Udvikling. Virksomheden specialiserer sig i aktiv brug af virksomhedshistorie samt samfundsanalyser inden for by- og regional udvikling.

Antal sider:

332

Udgivet:

2022

Forfatter:

Henrik Mølgaard Frandsen

Redaktør:

Søren Bitsch Christensen

ISBN:

978-87-91324-37-6